Info general

Politica de confidentialitate

 

Datele personale colectate – Asociatia Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor (Organizatorul/OCRD), in calitate de Operator prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal: numele si prenumele, sexul, data nasterii, nationalitea, telefon mobil, tara si orasul de domiciliu, e-mail, cel mai bun timp personal, numele echipei (daca este cazul), coordonate bancare, imaginea foto/video, marimea tricoului.

Scopul si modalitatea de prelucrare a datelor – Datele sunt colectate de catre As Cs Xterra cand va inregistrati la Semimaratonul Oradea, fie prin intermediul platformei de inscrieri , fie prin intermediul formularului de contact pe site-ul  http://oradeacityrunningday.ro. Datele personale furnizate de catre fiecare participant prin intermediul formularului de inregistrare vor fi pastrate in format electronic.

Furnizarea datelor cu caracter personal este obligatorie in vederea inregistrarii participantilor la competitii si organizarea corespunzatoare a acestora si sunt necesare in vederea procesarii taxelor de participare la cursele care necesita taxa de inscriere. Rezultatele personale la curse vor fi de asemenea inregistrate, pastrate, prelucrate si publicate in vederea crearii clasamentului, crearii unei arhive si tiparirea personalizata a rezultatelor pe diplome.

Refuzul de a furniza datele – Datele solicitate sunt esentiale pentru organizarea evenimentului. Prin urmare, in cazul refuzului persoanei vizate de a furniza aceste date, Operatorul va refuza inregistrarea in cursa/curse. Prin inregistrare participantul consimte la inregistrarea, prelucrarea utilizarea datelor personale in scopurile descrise la acest paragraf.

Dezvaluirea datelor personale – As Cs Xterra nu dezvaluie datele dvs. personale niciunei terte parti cu exceptia situatiei cand exista o obligatie legala in acest sens, la cererea autoritatilor indreptatite (ex. Echipe de prim ajutor, Politie, Agentia Nationala Anti-Doping etc) sau cand apreciem ca este necesar in vederea investigarii, prevenirii sau pentru a actiona impotriva unor situatii potential ilegale, in caz de suspiciuni de frauda sau situatii de urgenta care implica punerea in pericol a integritatii fizice sau a securitatii oricarei persoane.

Drepturile dvs. – aveti urmatoarele drepturi in conformitate cu prezentul Regulament si conform Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR):

– Dreptul de a fi informat despre modalitatea de prelucrare a datelor;

– Dreptul de accesa datele personale pe care le detinem despre dvs;

– Dreptul de a rectifica datele pe care le detinem in cazul in care acestea sunt incorecte sau incomplete;

– Dreptul de a fi uitat, adica dreptul de ne solicita stergerea datelor personale detinute;

– Dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor personale;

– Dreptul la portabilitatea datelor, adica de a fi transferate catre o alta organizatie;

– Dreptul de a obiecta ca datele dvs. personale sa fie folosite in anumite scopuri;

In cazul in care doriti sa reclamati modalitatea de gestionare a datelor dvs., va rugam sa contactati As Cs Xterra Sport Bihor la adresa de email info@oradeacityrunningday.ro  Vom analiza sesizarea dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei. Este posibil sa va solicitam dovezi ale identitatii.

 

 
  21 KM 10.5 KM Stafeta firmelor 5 KM
Pana in 31 August 35 € 30 € 100 € 25 €

 

SPONSOR OFICIAL

SPONSORI

     

      

 

 

Parteneri Media