Info general

CRONOMETRARE

 

La probele de semimaraton individual, stafeta semimaraton in 2, semimaraton stafeta in 4, 10 km individual, cronometrarea se face cu cip eletronic, care va fi lipit pe spatele numarului de concurs.

Concurentii de la semimaraton stafeta firmelor  o sa dea numarul de concurs la coechipierii lor.

Aceste numere de concurs sunt prinse cu elastic, pentru a putea face schimbul usor si rapid.

 

 

CLASAMENTE-REZULTATE

 

Clasamentul oficial va fi disponibil pe site-ul evenimentului www.oradeacityrunningday.ro, pe categorii de varsta si categorie absoluta la cursele cu cronometrare cu chip electronic.

 

 

PREMIERE

 

Se premiaza primii 3 clasati la Semimaraton individual ,10,5 km si 5 km (separat feminin si masculin)

La  stafeta   primele 3 echipe sosite.

 

 

PUNCTE DE REVITALIZARE

 

Pe traseu vor exista doua puncte de revitalizare.

 

Punctul 1 de revitalizare.  

Va fi amplasata pe linga podul Sovata la 2,2km dupa linia de START, aici se vor gasi apa plata, bautura izotonica, sucuri.

 

Punctul 2 de revitalizare. 

Va fi amplasat in zona de race center, apa plata, fructe, biscuiti sarati.

 


PRIM AJUTOR

Participarea la cursa este permisa doar participantilor care nu au probleme medicale si care au capacitatea fizica si pregatirea sa participe la cursa la care se inscriu din cadrul Evenimentului. Prin inscrierea in cadrul Evenimentului si participarea la cursa fiecare participant declara si isi asuma pe propria sa raspundere faptul ca este apt sa participe la cursa la care s-a inscris si ca a consultat in acest sens un medic de specialitate care i-a acordat avizul sa participe la cursa la care s-a inscris.
Participantul exonereaza de orice raspundere pe Organizator in legatura cu orice problema medicala, de orice natura aparuta in timpul sau dupa participarea la Eveniment.

Punctul de prim ajutor (salvare cu medic specializat) va fi amplasat in zona Race Center.

 

TOALETE

Toaletele se vor gasi in zona RACE Center.

 

 

ACCES IN ZONA DESTINATA EVENIMENTULUI

Este strict interzis a se aduce orice fel de obiecte in zona destinata Evenimentului care pot fi periculoase sau ilegale, cum ar fi dar nelimitandu-se la droguri, arme de foc sau obiecte care pot fi considerate arme albe, materiale explosive, etc.

Este interzis accesul oricarui vehicul pe traseu, cu exceptia bicicletelor sau vehiculelor al organizatoriilor. Cei care nu se conformeaza vor suporta sanctiunile prevazuta de lege.

Pentru a participa la Eveniment si a patrunde in zona destinata Evenimentului, participantii recunosc si isi exprima consimtamantul expres cu privire la faptul ca Organizatorul poate solicita, prin intermediul personalului de securitate verificarea corporala a persoanelor si a lucrurilor personale ale acestora. In cazul refuzului unor astfel de verificari, persoana care refuza, nu i se permite sa intre sau sa continue sa mai aiba acces in zona destinata Evenimentului.

 

 

INFORMATII GENERALE

Participantul declara că accepta şi inţelege termenii şi condiţiile de participare la Semimaratonul International Oradea City Running Day, precum şi regulamentul competiţional.

Participantul işi da acordul ca imaginea sa sau alte date publice precum rezultatele obtinute, clasamente,sa fie folosite în materialele de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, interviuri etc. in mod gratuit şi necenzurat.

Este recomandat ca participantii sa dispuna de asigurare în caz de accidente valabila pentru competitii sportive.

In caz de neprezentare la start, abandon, retragere din orice motiv taxa de participare nu se returneaza.

In cazul anularii competitiei în caz de forta majora sau din motive care nu depind de organizatori taxa de inscriere nu se returneaza. Organizatorul nu va suporta în nici un fel costurile adiacente (transport, cazare, masa, etc.) ale participantilor.

Numarul de concurs trebuie montat pe partea din fata a tricoului si trebuie sa fie vizibil pe tot timpul concursului. In caz de abandon numarul trebuie predat la punctul de control unde se anunta retragerea din concurs.

Retragerea din concurs din alt motiv decat cel de accident se poate face doar la punctele de control sau zona start/sosire. Concurentul care nu mai poate sau nu doreste să continue concursul are obligatia sa se deplaseze pina la cel mai apropiat punct de control sau la punctul de start/sosire pentru a preda numarul de concurs si a fi considerat retras.

Organizatorul poate modifica oricand traseul sau poate anula/opri competiţia daca aceasta nu se poate desfasura în conditii de siguranta.

 
  21 KM 10.5 KM Stafeta firmelor 5 KM
Pana in 31 Iulie 25 € 25 € 80 € 20 €

 

SPONSOR OFICIAL

SPONSORI

     

      

 

 

Parteneri Media